2013. március 31., vasárnap

Csibekoszorú :-)

Kedvenc blogomban találtam ezt az igazán szeretni való Húsvéti koszorút, nem volt kérdés, hogy megcsinálom e :-) Már kinn függ a bejárati ajtón, abszolút odavagyok érte. Igaz a készítése közben nem szerettem ennyire, de ez csakis az én hibám. tegnap este álltam neki, és elfelejtettem, hogy nincs itthon pillanatragasztó. Ragasztópisztollyal pedig nem volt egy leányálom a csőröket és a kis masnikat ráragasztani. De végül is sikerült, és 'übercukker' lett :-)

 Egymás szárnyaiba kapaszkodva pislognak ártatlanul :-)

  Képtelenség nem szeretni :-)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden gyöngyös lánynak, idelátogatónak, családtagjaitoknak :-)

4 megjegyzés:

  1. Jó lett nagyon !! Nekem nem jött össze ennyi műanyag kinder belső így neki sem álltam !! Pedig nekem is nagyon tetszik !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerencsém volt mert találtam itthon pár darabot- plusz ajándékba is kaptam mikor meséltem, hogy mit tervezek :) De azért venni is kellett, nem is keveset. Mondjuk nem volt gond, imádom a csokit :D Még maradt pár, azok sötétebb színűek mert amiben star warsos ajándék volt azokat valamiért olyanba csomagoltál :/ Elég mérges is voltam emiatt.

      Törlés
  2. Csudi aranyos lett!
    Nekem is ilyen koszorú díszeleg az ajtómon. Szerencsém volt, az oviban annyi belsőt összehordtak a gyerekek, hogy az ottani barkácsoláson kívül jutott az óvónénik koszorújába is pár darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)
      Tök jó :)
      Igazából kíváncsi lennék hány ajtón lehet hasonló csibekoszorú :)))

      Törlés